Reisenthel

Allrounder Large Pocket dots

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 48 cm
Diepte 29 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 39.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam dots
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Allrounder
Type sluiting Ritssluiting
Volume 32 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Allrounder Large Pocket van Reisenthel de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 48 cm, een diepte van 29 cm en een hoogte van 39.5 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een weekendje weg gaat, deze tas is geschikt voor elke gelegenheid.

De Allrounder Large Pocket is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze tas is daar geen uitzondering op. Met de verstelbare schouderband kun je de tas eenvoudig aanpassen aan jouw voorkeur en comfort.

Deze tas is onderdeel van de Allrounder serie en heeft een trendy kleur genaamd "dots". Het heeft een handige ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft het ook een buitenvak met ritssluiting, zodat je snel toegang hebt tot je belangrijkste items. Met een volume van 32 liter kun je al je benodigdheden gemakkelijk meenemen, zonder dat de tas te zwaar wordt.

Of je nu een student, een professional of een avonturier bent, de Allrounder Large Pocket is de ideale metgezel voor jouw dagelijkse avonturen. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van deze geweldige schoudertas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies