Eastpak

Warehouse Plus Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 39 cm
Diepte 43.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 81 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black
Merk product code EK00030E
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type koffer Zacht
Type sluiting Ritssluiting

De Warehouse Plus schoudertas van Eastpak is een must-have accessoire voor volwassenen. Met een breedte van 39 cm, een diepte van 43.5 cm en een hoogte van 81 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. De tas is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, waardoor hij lang meegaat.

De zwarte kleur van de hardware geeft de tas een stoere uitstraling. Het merk Eastpak staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en de Warehouse Plus is daar geen uitzondering op. Met de merk kleurnaam "Black" en product code "EK00030E" is deze tas een echte eyecatcher.

De Warehouse Plus schoudertas heeft handige opberg opties, waaronder een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk je belangrijke spullen veilig opbergen. De tas heeft een zachte kofferstijl en sluit met een ritssluiting, waardoor je snel toegang hebt tot je spullen.

Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje uit gaat of gewoon je dagelijkse benodigdheden wilt meenemen, de Warehouse Plus schoudertas is de perfecte keuze. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van deze trendy tas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies