Eastpak

Station Plus Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 62 cm
Diepte 29 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black
Merk product code EK00079D
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 58 l

De Station Plus schoudertas van Eastpak is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 62 cm, een diepte van 29 cm en een hoogte van 30 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het gunmetal hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze tas ontworpen om lang mee te gaan. De zwarte kleur van het merk geeft een tijdloze uitstraling, terwijl de merkproductcode EK00079D aangeeft dat je een authentiek Eastpak-product in handen hebt.

Met 58 liter volume biedt de Station Plus schoudertas voldoende opbergruimte voor al je spullen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je items veilig zijn opgeborgen, terwijl het verstelbare en afneembare schouderbandje zorgt voor comfort en gemak tijdens het dragen.

Deze tas heeft ook een handig buitenvak met ritssluiting, waardoor je snel toegang hebt tot je essentiële items. Of je nu onderweg bent naar je werk, naar school of op reis, de Station Plus schoudertas is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies