Eastpak

Leatherface S Plus Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 34 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 55 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black
Merk product code EK00031E
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type koffer Zacht
Type sluiting Ritssluiting
Volume 41 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle weekendtas? Dan is de Leatherface S Plus van Eastpak precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 34 cm, een diepte van 26 cm en een hoogte van 55 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu een weekendje weg gaat of gewoon een tas nodig hebt voor dagelijks gebruik, deze tas is perfect voor volwassenen.

De Leatherface S Plus is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een duurzame tas, maar ook voor een trendy uitstraling. De zwarte kleur van de hardware geeft de tas een stoere en moderne look.

Met zijn volume van 41 liter biedt deze tas voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden. Daarnaast heeft de tas een handig buitenvak met ritssluiting, zodat je snel en gemakkelijk bij je spullen kunt. De ritssluiting zorgt ervoor dat alles veilig opgeborgen blijft.

De Leatherface S Plus is een zachte koffer, wat betekent dat hij flexibel en gemakkelijk op te bergen is wanneer je hem niet gebruikt. Of je nu op reis gaat of gewoon een tas nodig hebt voor je dagelijkse avonturen, deze tas is de perfecte metgezel.

Met zijn merknaam "Eastpak" en productcode "EK00031E" ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. De merkkleurnaam "Black" geeft de tas een tijdloze uitstraling die bij elke outfit past.

Kortom, de Leatherface S Plus is de ideale weekendtas voor volwassenen. Met zijn ruime opbergruimte, duurzame materiaal en trendy design is deze tas een must-have voor elke fashion-forward individu. Bestel nu en ga stijlvol op pad!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies