Delsey

Raspail Sac A Dos Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 19 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 00328960002
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Serie Raspail
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

Op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Dan is de Raspail Sac A Dos perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is ontworpen door het gerenommeerde merk Delsey. Met een hoogte van 19 cm, een breedte van 12 cm en een diepte van 7 cm is deze rugzak compact en toch ruim genoeg om al je essentiële spullen mee te nemen.

De Raspail Sac A Dos is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen stijlvol is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. De zwarte kleur hardware geeft een moderne uitstraling aan de rugzak. Bovendien heeft deze rugzak een handig laptop vak dat geschikt is voor een 15 inch laptop, waardoor je altijd je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

Met 1 liter volume biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het heeft ook een handig binnenvak met ritssluiting, zodat je je spullen georganiseerd kunt houden. De Raspail Sac A Dos uit de gelijknamige serie is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol met de blauwe kleurnaam van het merk.

Met de ritssluiting als type sluiting kun je gemakkelijk en snel toegang krijgen tot je spullen. Deze rugzak is speciaal ontworpen voor volwassenen en is perfect voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk, school of vrije tijd is. Met zijn gerecyclede duurzaamheid en trendy design is de Raspail Sac A Dos de ideale keuze voor modebewuste individuen die waarde hechten aan zowel stijl als functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies