Delsey

Raspail 73cm Trolley Reistas Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30.5 cm
Diepte 35.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 73 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Black
Merk product code 00328924000
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Raspail
Type koffer Zacht
Type sluiting Ritssluiting
Volume 71 l

Op zoek naar een ruime en stijlvolle weekendtas? Dan is de Raspail 73cm Trolley Reistas van Delsey precies wat je nodig hebt. Met zijn indrukwekkende afmetingen van 73 cm hoog, 30.5 cm breed en 35.5 cm diep, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen.

Deze weekendtas is speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar duurzaamheid. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt de Raspail bij aan een milieubewuste levensstijl. Daarnaast is de tas voorzien van zwarte hardware, wat zorgt voor een moderne en trendy uitstraling.

Met zijn opbergopties is deze trolley reistas uiterst praktisch. Het heeft een buitenvak met ritssluiting en twee binnenvakken met ritssluiting, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden. Of je nu een weekendje weg gaat of op zakenreis bent, deze tas biedt voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden.

De Raspail 73cm Trolley Reistas behoort tot de Raspail serie van het merk Delsey. Met zijn merkproductcode 00328924000 en merkkleurnaam "Black" is deze tas een echte eyecatcher. Met een volume van 71 liter is er genoeg ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden.

Wacht niet langer en ga voor de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met de Raspail 73cm Trolley Reistas. Bestel hem vandaag nog en geniet van een zorgeloze reis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies