Delsey

Helium Dlx Weekender Bag Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30.5 cm
Diepte 25.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 51.5 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Black
Merk product code 00239741000
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Helium DLX
Type sluiting Ritssluiting
Volume 35 l

De Helium Dlx Weekender Bag is een stijlvolle schoudertas van het merk Delsey. Met zijn afmetingen van 30.5 cm breed, 25.5 cm diep en 51.5 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens een weekendje weg. De tas is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een inhoud van 35 liter.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze tas zowel praktisch als trendy. De gunmetal kleurige hardware geeft een moderne uitstraling aan de tas. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

De Helium Dlx Weekender Bag uit de Helium DLX serie is voorzien van verschillende opbergopties. Het heeft een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk terugvinden.

Met de zwarte kleurnaam past deze tas perfect bij elke outfit en gelegenheid. De merkproductcode van deze tas is 00239741000, waardoor je zeker weet dat je een authentiek Delsey product in handen hebt.

Of je nu een weekendje weg gaat of gewoon op zoek bent naar een ruime en trendy schoudertas, de Helium Dlx Weekender Bag is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geniet van stijlvol reizen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies