Delsey

Chatelet Air 2.0 Cabin Weekender Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 25 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 51 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polycarbonaat
Merk Delsey
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 00167641006
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Serie Chatelet Air
Type sluiting Ritssluiting
Volume 45 l

De Chatelet Air 2.0 Cabin Weekender is een stijlvolle weekendtas die perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en modieuze reisgenoot. Met een breedte van 36 cm, een diepte van 25 cm en een hoogte van 51 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens een weekendje weg.

De tas is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming van je spullen. De zilverkleurige hardware geeft een moderne en luxe uitstraling aan de tas. Het merk Delsey staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en met de Chatelet Air 2.0 Cabin Weekender laten ze wederom zien waarom ze een favoriet zijn onder reizigers.

De bruine kleur van deze tas is tijdloos en veelzijdig, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De merknaam kleurnaam "Brown" geeft een extra vleugje stijl aan deze al prachtige tas. Met de merkproductcode "00167641006" weet je zeker dat je een authentiek en origineel product in handen hebt.

De Chatelet Air 2.0 Cabin Weekender biedt handige opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en veilig opbergen tijdens het reizen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je tas gemakkelijk toegankelijk is, terwijl je toch de nodige beveiliging hebt.

Met een volume van 45 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden. Of je nu een weekendje weg gaat of een korte zakenreis maakt, de Chatelet Air 2.0 Cabin Weekender is de ideale metgezel voor elke reis.

Laat je niet misleiden door zijn compacte formaat, deze tas is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Met zijn stijlvolle design, duurzaamheid en handige functies is de Chatelet Air 2.0 Cabin Weekender de perfecte keuze voor modebewuste reizigers die op zoek zijn naar een betrouwbare en trendy weekendtas.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies