Dakine

Eq Duffle 70L Carbon

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 61 cm
Diepte 33 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 33 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Carbon
Merk product code D10002936
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Eq
Type sluiting Ritssluiting
Volume 70 l

De Eq Duffle 70L is een schoudertas van het merk Dakine. Deze tas is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime en duurzame tas. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze tas bij aan een duurzamere wereld. Met een volume van 70 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen.

De afmetingen van de Eq Duffle 70L zijn 61 cm breed, 33 cm diep en 33 cm hoog. De zwarte kleur hardware geeft de tas een stoere uitstraling. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort.

De Eq Duffle 70L uit de Carbon serie heeft een ritssluiting en beschikt over 1 buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen gemakkelijk en veilig opbergen. De tas is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol dankzij de merk kleurnaam Carbon.

Met de Eq Duffle 70L van Dakine ben je klaar voor elke reis of avontuur. Bestel deze veelzijdige schoudertas vandaag nog en geniet van de ruimte, duurzaamheid en stijl die deze tas te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies