Dakine

Eq Duffle 35L Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 48 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 28 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Black
Merk product code 10002934
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 35 l

Op zoek naar een ruime en stijlvolle schoudertas? Dan is de Eq Duffle 35L van Dakine precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 48 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 28 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar je werk gaat, een weekendje weg bent of naar de sportschool gaat, deze tas is geschikt voor volwassenen in elke situatie.

Wat deze tas nog specialer maakt, is het gebruik van gerecycled polyester. Dakine heeft gekozen voor duurzaamheid en heeft deze tas gemaakt van gerecyclede materialen. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar loop je er ook nog eens trendy bij.

De Eq Duffle 35L is uitgerust met een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je zelf kunt bepalen hoe je de tas draagt. Of je hem nu over je schouder wilt dragen of liever als een handtas wilt gebruiken, de keuze is aan jou.

De tas sluit gemakkelijk en veilig met een ritssluiting. Geen gedoe met knopen of gespen, gewoon de rits dichttrekken en je bent klaar om te gaan. Daarnaast heeft deze tas een volume van 35 liter, waardoor je al je benodigdheden moeiteloos kunt meenemen.

Met de Eq Duffle 35L van Dakine ben je niet alleen praktisch, maar ook modieus. De zwarte kleur geeft een tijdloze uitstraling en past bij elke outfit. De merknaam Dakine staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, dus je kunt erop vertrouwen dat je een tas van topkwaliteit in handen hebt.

Bestel vandaag nog je eigen Eq Duffle 35L schoudertas en ervaar het gemak en de stijl die deze tas te bieden heeft. Waar wacht je nog op?

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies