American Tourister

Heat Wave Duffle 55/22 Combat Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 55 cm
Materiaal Polyester
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Combat Navy
Merk product code 130671
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Heat wave
Type koffer Zacht
Type sluiting Ritssluiting
Volume 50 l

De Heat Wave Duffle 55/22 is een schoudertas van het merk American Tourister. Deze tas behoort tot de categorie "Schoudertassen" en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een handbagageformaat tas. Met een breedte van 36 cm, een diepte van 26 cm en een hoogte van 55 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens het reizen.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is de Heat Wave Duffle 55/22 ontworpen om lang mee te gaan. De ritssluiting zorgt voor een veilige sluiting en gemakkelijke toegang tot je spullen. Het Combat Navy kleurenschema geeft de tas een stoere uitstraling.

Met een volume van 50 liter biedt deze tas voldoende ruimte om al je spullen georganiseerd te houden. Daarnaast heeft de tas ook een handig buitenvak met ritssluiting, waardoor je snel toegang hebt tot kleine items zoals je telefoon of paspoort.

De Heat Wave Duffle 55/22 maakt deel uit van de Heat wave serie van American Tourister. Deze serie staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en hoge kwaliteit. Of je nu op zakenreis gaat of een weekendje weg, deze tas is de perfecte metgezel.

Met de Heat Wave Duffle 55/22 ben je klaar om de wereld te verkennen. Bestel vandaag nog en geniet van de functionaliteit en stijl die deze tas te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies