The Little Green Bag

Daisy Diaperbag Set Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Nylon
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Olive
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak, 3 binnenvakken met ritssluiting, 5 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 20 l

De Daisy luiertas set van The Little Green Bag is de perfecte metgezel voor drukke ouders onderweg. Met een breedte van 40 cm, een diepte van 17 cm en een hoogte van 30 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je babybenodigdheden. Gemaakt van duurzaam nylon materiaal, is deze tas niet alleen stijlvol maar ook praktisch.

De Daisy luiertas set is ontworpen voor volwassenen en heeft een moderne uitstraling. De zwarte hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. De tas is verkrijgbaar in de kleur Olive, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse look.

Met verschillende opbergopties, waaronder 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak, 3 binnenvakken met ritssluiting en 5 open binnenvakken, kun je al je babybenodigdheden georganiseerd houden. Of het nu gaat om luiers, flesjes, speelgoed of andere essentials, deze tas biedt voldoende ruimte en vakken om alles netjes op te bergen.

De Daisy luiertas set wordt geleverd met een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu liever de tas over je schouder draagt of aan de kinderwagen hangt, deze tas past zich aan jouw behoeften aan.

Met een handige ritssluiting is de tas gemakkelijk te openen en te sluiten, zodat je snel toegang hebt tot al je spullen. Met een volume van 20 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je babybenodigdheden, zonder dat het te groot of onhandig wordt.

Kortom, de Daisy luiertas set van The Little Green Bag is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met zijn ruime opbergmogelijkheden, verstelbare schouderband en trendy design, is deze tas een must-have voor elke modebewuste ouder.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies