Studio Noos

Puffy Mom Bag Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 42 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 58 cm
Materiaal Polyester
Merk Studio Noos
Merk kleurnaam Green
Merk product code 43287
Serie Puffy
Type sluiting Geen sluiting

De Puffy Mom Bag van Studio Noos is een must-have accessoire voor volwassenen. Met zijn ruime afmetingen van 42 cm breed, 10 cm diep en 58 cm hoog, biedt deze luiertas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van duurzaam polyester, is deze tas niet alleen praktisch maar ook stijlvol.

De Puffy Mom Bag is onderdeel van de Puffy serie van Studio Noos en heeft een unieke groene kleur. Met de type sluiting "Geen sluiting" kun je gemakkelijk bij al je spullen zonder gedoe. De tas is voorzien van het merklogo en heeft de productcode 43287.

Of je nu op pad gaat met je kleintje of gewoon een dagje uit, de Puffy Mom Bag is de perfecte metgezel. Met zijn trendy design en praktische eigenschappen, zul je er zeker van zijn dat je alles bij de hand hebt. Bestel vandaag nog jouw Puffy Mom Bag en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies