Little Indians

Mommy Bag Dots Pavement

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 54 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 36 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal RPET
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Pavement
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Mom bag
Type sluiting Ritssluiting
Volume 23 l

De Mommy Bag Dots is een trendy luiertas van het merk Little Indians. Met een breedte van 54 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 36 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je babybenodigdheden. De tas heeft een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je hem gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen voorkeur. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. De zilverkleurige hardware geeft de tas een stijlvolle uitstraling.

De Mommy Bag Dots is gemaakt van RPET-materiaal, wat staat voor gerecyclede PET-flessen. Hierdoor draag je bij aan een duurzame en milieuvriendelijke keuze. De tas behoort tot de Mom bag serie, die speciaal is ontworpen voor moderne moeders die er trendy uit willen zien. De kleur van de tas, genaamd Pavement, is een neutrale tint die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met een volume van 23 liter biedt de Mommy Bag Dots voldoende ruimte voor al je babybenodigdheden, zoals luiers, flesjes en extra kleding. Of je nu een dagje uit gaat of op reis bent, deze luiertas is de perfecte metgezel voor elke moeder. Met zijn trendy design en praktische eigenschappen is de Mommy Bag Dots een must-have accessoire voor elke modebewuste ouder.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies