Cowboysbag

Diaper Bag Huyton Tan

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 33 cm
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Tan
Merk product code 3294
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 9 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een praktische en stijlvolle luiertas? Dan is de Diaper Bag Huyton van Cowboysbag perfect voor jou. Met zijn afmetingen van 40 cm breed, 13 cm diep en 33 cm hoog biedt deze tas voldoende ruimte voor al je babybenodigdheden.

De Diaper Bag Huyton is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze luiertas.

Met de ritssluiting kun je de tas gemakkelijk openen en sluiten, zodat je snel toegang hebt tot al je spullen. Daarnaast heeft de tas verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, twee buitenvakken met ritssluiting en maar liefst negen open binnenvakken. Zo kun je alles georganiseerd en binnen handbereik houden.

De Diaper Bag Huyton is ontworpen voor volwassenen en heeft een trendy kleurnaam: Tan. Met zijn merkproductcode 3294 weet je zeker dat je een authentiek Cowboysbag-product in handen hebt.

Kortom, de Diaper Bag Huyton is de ideale luiertas voor moderne ouders die zowel functionaliteit als stijl waarderen. Bestel nu en maak je leven als ouder een stuk gemakkelijker en modieuzer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies