Cowboysbag

Diaper Bag Alvanley Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 41 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3295
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met magneetsluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 7 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

De Diaper Bag Alvanley is een stijlvolle luiertas van het merk Cowboysbag. Met zijn zwarte kleur en zilverkleurige hardware is deze tas perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy en praktische oplossing voor het meenemen van luiers en andere babybenodigdheden.

Gemaakt van hoogwaardig leer, heeft deze tas een breedte van 41 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 30 cm. Het biedt voldoende ruimte om al je spullen georganiseerd te houden. Met verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met magneetsluiting, een buitenvak met ritssluiting en zeven open binnenvakken, kun je gemakkelijk al je benodigdheden opbergen en snel vinden wanneer je ze nodig hebt.

De Diaper Bag Alvanley wordt geleverd met een verstelbare schouderband, zodat je hem comfortabel kunt dragen, zelfs als je je handen vol hebt met je kleintje. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig zijn opgeborgen en niet per ongeluk uit de tas vallen.

Met zijn trendy design en praktische functies is de Diaper Bag Alvanley de perfecte metgezel voor drukke ouders die er altijd stijlvol uit willen zien, zelfs als ze onderweg zijn met hun kleintje.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies