Trixie

Thermal lunch bag Mrs. Elephant Mrs. Elephant

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 20 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mrs. Elephant
Merk product code 20-214
Serie Mrs Elephant
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l
Woonruimte Keuken

Deze thermische lunchtas, genaamd Mrs. Elephant, is perfect voor kinderen die hun lunch koel willen houden. Met een breedte van 14 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 20 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor een gezonde maaltijd en snacks. Gemaakt van katoen, voelt de tas zacht en duurzaam aan. Het merk Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze tas is geen uitzondering. Met de ritssluiting blijft de inhoud veilig en fris. Met een volume van 3 liter is er genoeg ruimte voor al het eten dat je nodig hebt. Of het nu in de keuken of onderweg is, deze thermische lunchtas is een must-have accessoire voor elke fashion-forward kind.

De Mrs. Elephant serie is een schattige en speelse toevoeging aan de collectie van Trixie. Met de merk kleurnaam "Mrs. Elephant" en de merk product code "20-214", is deze lunchtas gemakkelijk te herkennen en te bestellen. Of je nu een lunchpakket voor school of een picknick in het park inpakt, deze tas is de ideale metgezel. Het materiaal van katoen zorgt ervoor dat de tas gemakkelijk schoon te maken is en lang meegaat. Met zijn levendige kleuren en charmante ontwerp zal deze thermische lunchtas zeker de aandacht trekken.

Als je op zoek bent naar een praktische en stijlvolle lunchtas, zoek dan niet verder dan de Mrs. Elephant thermische lunchtas van Trixie. Met zijn handige afmetingen en duurzaam materiaal is deze tas perfect voor kinderen. Of het nu voor dagelijks gebruik is of voor speciale gelegenheden, deze lunchtas zal zeker indruk maken. Bestel vandaag nog en geniet van een heerlijke lunch in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies