Reisenthel

Coolerbag Twist Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 44.5 cm
Diepte 25 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 24.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Twist Blue
Type sluiting Ritssluiting
Volume 20 l

Op zoek naar een trendy en praktische koeltas? Dan is de Coolerbag van Reisenthel precies wat je nodig hebt! Met een breedte van 44,5 cm, een diepte van 25 cm en een hoogte van 24,5 cm biedt deze koeltas voldoende ruimte voor al je gekoelde lekkernijen. Het polyester materiaal zorgt ervoor dat de tas duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. De Coolerbag is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een inhoud van 20 liter, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je favoriete snacks en drankjes.

Deze koeltas is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De Twist Blue kleur van Reisenthel geeft de Coolerbag een trendy uitstraling. De ritssluiting zorgt ervoor dat je eten en drinken veilig opgeborgen blijven tijdens het vervoer. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een picknick in het park hebt gepland of gewoon onderweg bent, de Coolerbag is de perfecte metgezel om je eten en drinken koel te houden.

Met de Coolerbag van Reisenthel hoef je je geen zorgen te maken over bederfelijke producten die warm worden. Deze koeltas combineert functionaliteit met stijl en is een must-have accessoire voor elke volwassene. Bestel nu en geniet van koel eten en drinken, waar je ook naartoe gaat!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies