Reisenthel

Coolerbag S Pocket Twist Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 12 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Twist Blue
Opberg opties 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2.5 l

De Coolerbag S Pocket van Reisenthel is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische manier om hun eten en drinken koel te houden. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 12 cm, biedt deze koeltas voldoende ruimte voor al je favoriete snacks en drankjes.

Wat deze Coolerbag S Pocket echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled polyester als materiaal. Dit toont niet alleen het milieubewuste karakter van het merk Reisenthel, maar zorgt er ook voor dat je met een gerust hart kunt genieten van je picknick of lunch zonder schuldgevoel.

Met een volume van 2,5 liter biedt deze koeltas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een picknick in het park hebt gepland of gewoon je lunch naar het werk wilt meenemen, deze Coolerbag S Pocket heeft alles wat je nodig hebt.

Deze koeltas is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je eten en drinken veilig en fris blijven. Daarnaast beschikt de tas over 1 open binnenvak, zodat je je spullen georganiseerd kunt houden en gemakkelijk kunt vinden wat je nodig hebt.

Met de Twist Blue kleur van Reisenthel voeg je een vleugje stijl toe aan je dagelijkse avonturen. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wat meer wilt laten opvallen, deze koeltas is de perfecte aanvulling op je look.

Kortom, de Coolerbag S Pocket van Reisenthel is de ideale metgezel voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame, praktische en stijlvolle koeltas. Met zijn compacte formaat, gerecyclede materiaal en handige opbergopties is deze koeltas perfect voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies