Samsonite

Roader Belt Bag Dark Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 12 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled PET
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Dark Blue
Merk product code 143263
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Roader
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l

De Roader Belt Bag is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle heuptas. Met een breedte van 31 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 12 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

Gemaakt van gerecycled PET-materiaal, draagt deze tas bij aan duurzaamheid en het behoud van het milieu. De zwarte kleur hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, terwijl de merknaam Samsonite staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Roader Belt Bag uit de Dark Blue serie is voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je hem op maat kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas een handig buitenvak met ritssluiting voor extra opbergmogelijkheden.

Met een volume van 3 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu een dagje gaat winkelen of een avontuurlijke reis maakt. Kies voor de Roader Belt Bag en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies