MATT NAT

Vie Vintage Belt Bag Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25.4 cm
Diepte 5.7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal PVC
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Olive
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Vintage
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een trendy accessoire dat zowel praktisch als stijlvol is? Maak kennis met de Vie Vintage Belt Bag, een must-have item voor dames die graag hun handen vrij willen hebben tijdens het winkelen, reizen of gewoon een dagje uit. Deze heuptas is perfect voor het opbergen van al je essentials en voegt een vleugje vintage charme toe aan elke outfit.

De Vie Vintage Belt Bag heeft een breedte van 25.4 cm, een diepte van 5.7 cm en een hoogte van 14 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je benodigdheden zonder dat de tas te groot of onhandig wordt. Het PVC-materiaal zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar geeft ook een trendy uitstraling aan de tas. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Deze tas is onderdeel van de Vintage serie van het merk Matt Nat, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. De kleur van de tas is Olive, wat perfect past bij elke outfit en elke gelegenheid. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en stijl.

Wat deze heuptas echt onderscheidt, is de opbergmogelijkheden. Met één binnenvak met ritssluiting kun je al je waardevolle spullen veilig en georganiseerd opbergen. Of je nu je telefoon, portemonnee, sleutels of make-up wilt meenemen, deze tas biedt voldoende ruimte en gemak.

Sluit de tas eenvoudig af met de ritssluiting, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van je spullen. Of je nu een dagje gaat shoppen, een festival bezoekt of gewoon een wandeling maakt, de Vie Vintage Belt Bag is de perfecte metgezel die je outfit compleet maakt en tegelijkertijd al je essentials binnen handbereik houdt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies