Kipling

Abanu Multi Red Rouge

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 13 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Red Rouge
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Abanu
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle heuptas? Dan is de Abanu Multi van Kipling de perfecte keuze voor jou. Deze heuptas behoort tot de categorie "Heuptassen" en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Abanu Multi heeft een compact formaat met afmetingen van 19 cm breed, 8 cm diep en 13 cm hoog. Het is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur. De zilverkleurige hardware geeft een moderne en trendy uitstraling aan de tas.

Met een inhoud van 3 liter biedt deze heuptas voldoende ruimte voor al je essentiële spullen. Het heeft verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee buitenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden.

De Abanu Multi wordt geleverd met een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen. Of je nu een dagje gaat winkelen, een festival bezoekt of gewoon je handen vrij wilt hebben, deze heuptas is de ideale metgezel.

De Abanu Multi maakt deel uit van de Abanu serie van Kipling en heeft een opvallende rode kleur genaamd "Red Rouge". Deze kleur voegt een vleugje levendigheid toe aan je outfit en maakt een fashion statement.

Met zijn praktische eigenschappen, hoogwaardige materiaal en trendy design is de Abanu Multi heuptas van Kipling een must-have accessoire voor elke modebewuste volwassene. Bestel hem nu en geniet van het gemak en de stijl die deze tas te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies