Kipling

Abanu Multi Crossbody Metallic Glow KI349248I

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Materiaal Nylon
Merk Kipling
Merk kleurnaam Metallic Glow KI349248I
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle heuptas? Dan is de Abanu Multi Crossbody van Kipling de perfecte keuze voor jou! Deze heuptas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een afmeting van 19 cm breed, 8 cm diep en 13 cm hoog. Gemaakt van duurzaam nylon materiaal, biedt deze tas zowel functionaliteit als een trendy uitstraling.

Met zijn verstelbare schouderband kun je de tas gemakkelijk aanpassen aan jouw gewenste lengte. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt de Abanu Multi Crossbody verschillende opbergmogelijkheden, waaronder 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting en 3 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je essentials georganiseerd en binnen handbereik houden.

De Abanu Multi Crossbody is onderdeel van de Metallic Glow KI349248I collectie van Kipling. Met een inhoud van 2 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zoals je telefoon, portemonnee, sleutels en make-up. Of je nu een dagje gaat shoppen, een festival bezoekt of gewoon je handen vrij wilt hebben, deze heuptas is de ideale metgezel.

Met zijn trendy design en praktische eigenschappen is de Abanu Multi Crossbody een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de stijl van deze geweldige heuptas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies