Herschel Supply Co.

Seventeen light grey crosshatch

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 18 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam light grey crosshatch
Merk product code 10017
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een trendy en praktische heuptas? Dan is de Seventeen van Herschel Supply Co. de perfecte keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 33 cm breed, 10 cm diep en 18 cm hoog biedt deze heuptas voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van duurzaam polyester, is deze tas niet alleen stijlvol maar ook nog eens van hoge kwaliteit.

De Seventeen is ontworpen voor volwassenen en heeft een verstelbare schouderband, zodat je hem op maat kunt afstellen voor optimaal draagcomfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl het buitenvak met ritssluiting extra opbergmogelijkheden biedt.

Met zijn lichtgrijze kruispatroon is de Seventeen een echte eyecatcher. De merknaam Herschel Supply Co. staat garant voor kwaliteit en stijl. De productcode van deze heuptas is 10017.

Of je nu een festival bezoekt, een dagje uit gaat of gewoon je handen vrij wilt hebben, de Seventeen is de ideale metgezel. Bestel vandaag nog jouw eigen Seventeen heuptas en geniet van het gemak en de stijl die het biedt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies