Fjallraven

Kanken Hip Pack clay

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 12 cm
Keurmerken Vinylon F
Kleur hardware Zwart
Materiaal 100% Vinylal
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam clay
Merk product code F23796
Opberg opties 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l
Wasvoorschriften Zachte borstel en lauwwarm water
Waterdichtheid Waterafstotend

Ben je op zoek naar een handige en stijlvolle heuptas? Dan is de Kanken Hip Pack van Fjallraven perfect voor jou! Deze heuptas behoort tot de categorie "Heuptassen" en heeft een breedte van 18 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 12 cm. Met een volume van 2 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentiële spullen.

De Kanken Hip Pack is gemaakt van 100% vinylal, wat zorgt voor een natuurlijke en duurzame uitstraling. Het materiaal is waterafstotend, waardoor je spullen beschermd blijven tegen lichte regenbuien. De tas heeft een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen.

Deze heuptas is onderdeel van de populaire Kanken-serie van Fjallraven. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit. De Kanken Hip Pack heeft een ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft de tas een open binnenvak en twee buitenvakken met ritssluiting, zodat je je spullen georganiseerd kunt houden.

De Kanken Hip Pack in de kleur "clay" heeft zwarte hardware, wat zorgt voor een stoere en moderne uitstraling. De tas is voorzien van het keurmerk "Vinylon F", wat staat voor de hoge kwaliteit van het materiaal. Voor het onderhoud van de tas kun je een zachte borstel en lauwwarm water gebruiken.

De Kanken Hip Pack is geschikt voor volwassenen en is een must-have accessoire voor iedere fashion-forward individu. Of je nu een dagje gaat winkelen, een festival bezoekt of gewoon je handen vrij wilt hebben, deze heuptas biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel nu jouw Kanken Hip Pack en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies