Fjallraven

Kanken Hip Pack black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 12 cm
Keurmerken Vinylon F
Kleur hardware Zwart
Materiaal 100% Vinylal
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam black
Merk product code F23796
Opberg opties 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l
Wasvoorschriften Zachte borstel en lauwwarm water
Waterdichtheid Waterafstotend

De Kanken Hip Pack is een trendy heuptas van het merk Fjallraven. Met een breedte van 18 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 12 cm is deze tas perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en praktische oplossing voor het meenemen van hun essentials. Gemaakt van 100% vinylal, is deze tas niet alleen duurzaam, maar ook waterafstotend, waardoor je spullen beschermd blijven tegen onverwachte regenbuien.

De Kanken Hip Pack is voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen. Met een ritssluiting als type sluiting, kun je gemakkelijk en veilig bij je spullen. Daarnaast biedt deze tas verschillende opbergopties, waaronder een open binnenvak en twee buitenvakken met ritssluiting. Zo kun je al je benodigdheden georganiseerd en binnen handbereik houden.

De Kanken Hip Pack maakt deel uit van de populaire Kanken serie en is verkrijgbaar in de kleur black. De zwarte kleur hardware geeft de tas een stoere uitstraling. Met het Vinylon F keurmerk ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Om de tas schoon te maken, kun je een zachte borstel en lauwwarm water gebruiken.

Met een volume van 2 liter biedt de Kanken Hip Pack voldoende ruimte voor al je essentiële items, zoals je telefoon, portemonnee en sleutels. Of je nu een dagje gaat winkelen, een festival bezoekt of gewoon je handen vrij wilt hebben tijdens het reizen, deze heuptas is de perfecte aanvulling op je outfit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies