Fjallraven

Kanken Hip Pack Ultramarine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 12 cm
Keurmerken Vinylon F
Kleur hardware Zwart
Materiaal Vinylal 100%
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Ultramarine
Merk product code F23796
Opberg opties 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l
Wasvoorschriften Zachte borstel en lauwwarm water
Waterdichtheid Waterafstotend

De Kanken Hip Pack is een trendy heuptas van het merk Fjallraven. Met een breedte van 18 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 12 cm is deze tas perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en praktische oplossing voor het meenemen van hun essentials.

Gemaakt van 100% vinylal, biedt deze heuptas een natuurlijke duurzaamheid die lang meegaat. Het Vinylon F keurmerk garandeert de kwaliteit en waterafstotendheid van het materiaal, waardoor je spullen beschermd blijven tegen lichte regenbuien.

De Kanken Hip Pack heeft een ritssluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Met 1 open binnenvak en 2 buitenvakken met ritssluiting, biedt deze tas voldoende opbergmogelijkheden voor al je benodigdheden.

De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de heuptas op de gewenste lengte kunt dragen, waardoor je altijd comfortabel onderweg bent. De Ultramarine kleur van deze tas geeft een frisse en moderne uitstraling, terwijl de zwarte kleur hardware een stijlvolle touch toevoegt.

De Kanken Hip Pack maakt deel uit van de populaire Kanken serie, bekend om zijn functionele en trendy ontwerpen. Met een volume van 2 liter is deze tas compact maar ruim genoeg om al je essentiële items mee te nemen.

Om de levensduur van de tas te verlengen, raden we aan om deze voorzichtig schoon te maken met een zachte borstel en lauwwarm water. Hierdoor blijft de tas er als nieuw uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik.

Met de Kanken Hip Pack ben je altijd klaar voor avontuur, of het nu gaat om een dagje uit in de stad, een wandeling in de natuur of een festivalbezoek. Bestel nu en voeg een trendy en praktische toevoeging toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies