Fjallraven

Kanken Hip Pack Foliage Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 12 cm
Keurmerken Vinylon F
Kleur hardware Zwart
Materiaal Vinylal 100%
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Foliage Green
Merk product code F23796
Opberg opties 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l
Wasvoorschriften Zachte borstel en lauwwarm water
Waterdichtheid Waterafstotend

De Kanken Hip Pack is een trendy heuptas van het merk Fjallraven. Met een breedte van 18 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 12 cm is deze tas perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte opbergruimte. Gemaakt van 100% vinylal, biedt deze tas een natuurlijke duurzaamheid die lang meegaat.

De Kanken Hip Pack heeft een ritssluiting als type sluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Met 1 open binnenvak en 2 buitenvakken met ritssluiting, biedt deze tas voldoende opbergmogelijkheden voor al je essentials. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas comfortabel kunt dragen, precies zoals jij het wilt.

Deze heuptas maakt deel uit van de Kanken serie en heeft een unieke kleur genaamd "Foliage Green". De zwarte kleur hardware voegt een stijlvolle touch toe aan het ontwerp. Met een volume van 2 liter is deze tas compact maar toch ruim genoeg voor al je benodigdheden.

De Kanken Hip Pack is waterafstotend, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over je spullen tijdens een regenbui. Voor het schoonmaken van de tas kun je een zachte borstel en lauwwarm water gebruiken. Met het Vinylon F keurmerk ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

Met de Kanken Hip Pack ben je helemaal klaar om in stijl op pad te gaan. Bestel nu en voeg deze trendy heuptas toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies