Eastpak

Doggy Bag Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 18 cm
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black
Merk product code EK000073
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l

Ben je op zoek naar een handige en stijlvolle heuptas? Dan is de Doggy Bag van Eastpak precies wat je nodig hebt! Met een breedte van 27 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 18 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De Doggy Bag is gemaakt van duurzaam nylon materiaal, waardoor hij niet alleen lichtgewicht is, maar ook nog eens waterbestendig. Zo blijven je spullen veilig en droog, zelfs tijdens een regenbui.

Deze heuptas is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een stoere zwarte kleur die perfect past bij elke outfit. Met de handige ritssluiting kun je gemakkelijk bij je spullen en de 2 buitenvakken met ritssluiting bieden extra opbergmogelijkheden.

Met een volume van 3 liter kun je al je belangrijke spullen meenemen, zoals je telefoon, portemonnee, sleutels en zelfs een kleine waterfles. Of je nu een dagje gaat shoppen, een festival bezoekt of gewoon je handen vrij wilt hebben tijdens het wandelen, de Doggy Bag is de ideale metgezel.

Wacht niet langer en bestel nu jouw Doggy Bag heuptas van Eastpak. Met de merkproductcode EK000073 weet je zeker dat je kwaliteit en stijl in handen hebt. Ga voor gemak, comfort en een trendy uitstraling met deze geweldige heuptas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies