Eastpak

Doggy Bag Ultra Marine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Ultra Marine
Merk product code EK000073
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l

De Doggy Bag is een trendy heuptas van het merk Eastpak. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 18 cm, is deze tas perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en praktische oplossing om hun spullen mee te nemen. De tas is gemaakt van duurzaam nylon materiaal en heeft een stijlvolle zwarte kleur hardware.

De Doggy Bag heeft een verstelbare schouderband, waardoor je hem op verschillende manieren kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas 2 buitenvakken met ritssluiting, waardoor je gemakkelijk bij je essentials kunt.

Met een volume van 3 liter biedt de Doggy Bag voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu een dagje gaat winkelen, een festival bezoekt of gewoon je handen vrij wilt hebben tijdens het wandelen, deze heuptas is de ideale metgezel.

De Doggy Bag is verkrijgbaar in de kleur Ultra Marine, wat zorgt voor een frisse en opvallende uitstraling. Met de merkproductcode EK000073 weet je zeker dat je een authentiek Eastpak-product in handen hebt.

Kortom, de Doggy Bag is de perfecte heuptas voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy en praktische manier om hun spullen mee te nemen. Met zijn duurzame materiaal, verstelbare schouderband en handige opbergopties is deze tas een must-have voor elke fashion-forward individu.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies