Dakine

Hip Pack Geyser Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 13 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Geyser Grey
Merk product code D8130200
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Hip
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle heuptas? Dan is de Dakine Hip Pack perfect voor jou! Deze heuptas behoort tot de categorie "Heuptassen" en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met een breedte van 25 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 13 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

Wat deze heuptas echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled polyester. Dakine staat bekend om zijn duurzame producten en deze tas is daar geen uitzondering op. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit.

De Hip Pack heeft een stoere uitstraling met zijn zwarte kleur hardware en de merk kleurnaam "Geyser Grey". Het merk Dakine staat garant voor kwaliteit en functionaliteit, en dat is zeker terug te zien in deze tas. Met de verstelbare schouderband kun je de tas eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte.

Deze heuptas is niet alleen praktisch, maar ook erg handig in gebruik. Met een ritssluiting kun je de tas gemakkelijk openen en sluiten. Daarnaast beschikt de tas over 1 buitenvak met ritssluiting, zodat je je spullen georganiseerd kunt opbergen. Met een volume van 2 liter is er genoeg ruimte voor al je belangrijke items.

Als je op zoek bent naar een duurzame en trendy heuptas, dan is de Dakine Hip Pack de perfecte keuze. Bestel nu en geniet van het gemak en de stijl die deze tas te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies