Unisa

Zendaya Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Synthetisch materiaal
Merk Unisa
Merk kleurnaam Black
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 6 l

De Zendaya handtas is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 29 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 18 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, straalt de Zendaya handtas een tijdloze elegantie uit. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje verfijning toe aan het ontwerp, terwijl de zwarte kleur van het merk een klassieke uitstraling heeft.

Deze handtas is ontworpen met het oog op comfort en veelzijdigheid. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig zijn opgeborgen.

Met een volume van 6 liter biedt de Zendaya handtas voldoende ruimte voor al je essentiële items, of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje uit of een avondje uit met vrienden.

Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met de Zendaya handtas van Unisa. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van mode en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies