Unisa

Zbruna Skin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Suède
Merk Unisa
Merk kleurnaam Skin
Merk product code Zbruna_23_Ks
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle handtas die perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Zbruna handtas van Unisa precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 18 cm breed, 6 cm diep en 13 cm hoog, is deze tas compact genoeg om gemakkelijk mee te nemen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentiële spullen.

De Zbruna handtas is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een tijdloos accessoire. Het suède materiaal geeft de tas een luxe uitstraling, terwijl de goudkleurige hardware een vleugje glamour toevoegt. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en stijl.

Met de magneetsluiting kun je de tas gemakkelijk openen en sluiten, terwijl het 1 open binnenvak je helpt om georganiseerd te blijven. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of gewoon een dagje gaat winkelen, de Zbruna handtas is de perfecte metgezel die je outfit compleet maakt.

Deze handtas is verkrijgbaar in de kleur Skin, zoals aangegeven door het merk Unisa. De merkproductcode voor deze tas is Zbruna_23_Ks. Met zijn tijdloze design en hoogwaardige materialen is de Zbruna handtas een investering waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies