UGG

W Adrina Tote Sherpa Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 12.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 40 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyester
Merk UGG
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1131451
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Type sluiting Ritssluiting

De W Adrina Tote Sherpa is een stijlvolle schoudertas voor dames van het merk UGG. Met zijn afmetingen van 35 cm breed, 12.5 cm diep en 40 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De goudkleurige hardware voegt een vleugje luxe toe aan het ontwerp.

Gemaakt van hoogwaardig polyester, is deze tas duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De zwarte kleur van het merk geeft een tijdloze uitstraling aan de tas. Met de ritssluiting kun je je spullen veilig opbergen en gemakkelijk toegang krijgen tot het hoofdvak.

De W Adrina Tote Sherpa biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een open binnenvak en een open buitenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd houden en snel vinden wat je nodig hebt. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit of een avondje uit, deze tas is de perfecte metgezel.

Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met de W Adrina Tote Sherpa. Bestel vandaag nog en geniet van de functionaliteit en elegantie die deze tas te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies