Tommy Hilfiger

New Casual Satchel Space Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 27 cm
Materiaal Polyurethaan
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Space Blue
Merk product code AW0AW13183
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

De New Casual Satchel is een trendy schoudertas voor dames. Met een breedte van 36 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 27 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, is deze tas niet alleen stijlvol maar ook duurzaam. Het merk Tommy Hilfiger staat bekend om zijn kwaliteit en met de merkkleur "Space Blue" is deze tas een echte eyecatcher.

De New Casual Satchel is voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Met de handige ritssluiting kun je je spullen veilig opbergen en ben je altijd klaar om op pad te gaan. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze tas is de perfecte metgezel.

Met de merkproductcode "AW0AW13183" weet je zeker dat je een authentiek Tommy Hilfiger-product in handen hebt. De New Casual Satchel is speciaal ontworpen voor dames en past perfect bij elke outfit. Of je nu een casual jeans draagt of een elegante jurk, deze tas voegt direct een vleugje stijl toe aan je look.

Met de New Casual Satchel ben je altijd fashionable en georganiseerd. Bestel vandaag nog deze must-have schoudertas en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies