The Little Green Bag

Handbag Lotus Sand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Sand
Merk product code 201177
Opberg opties 2 open binnenvakken, 3 binnenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle handtas die perfect past bij jouw outfit? Dan is de Handtas Lotus van The Little Green Bag een absolute must-have! Met zijn afmetingen van 25 cm breed, 10 cm diep en 18 cm hoog, biedt deze handtas voldoende ruimte voor al jouw essentials.

Deze handtas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een prachtige goudkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Gemaakt van hoogwaardig kunstleer, is deze tas niet alleen trendy maar ook duurzaam. Het merk The Little Green Bag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Handtas Lotus is daar geen uitzondering op.

De Handtas Lotus in de kleur Sand is voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat al jouw spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft deze handtas maar liefst 2 open binnenvakken en 3 binnenvakken met ritssluiting, waardoor je al je essentials georganiseerd kunt houden.

Met de Handtas Lotus van The Little Green Bag maak je gegarandeerd een fashion statement. Bestel hem vandaag nog en maak jouw outfit compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies