The Little Green Bag

Handbag Ilex White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 22 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam White
Merk product code 201164
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle handtas die perfect is voor elke gelegenheid? Maak kennis met de Handtas Ilex van The Little Green Bag. Deze prachtige handtas behoort tot de categorie Handtassen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn afmetingen van 30 cm breed, 10 cm diep en 22 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De Handtas Ilex is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een zilverkleurige hardware, wat een vleugje elegantie toevoegt aan het ontwerp. Het merk, The Little Green Bag, staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze handtas is daar geen uitzondering op. De kleur van de tas is wit, wat zorgt voor een frisse en tijdloze uitstraling.

Wat deze handtas echt bijzonder maakt, zijn de opbergmogelijkheden. Met 1 binnenvak met ritssluiting en 4 open binnenvakken, kun je al je spullen georganiseerd houden. Of je nu je telefoon, portemonnee, make-up of andere benodigdheden wilt meenemen, deze tas biedt voldoende ruimte.

De Handtas Ilex wordt geleverd met een verstelbare schouderband, zodat je hem op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu de voorkeur geeft aan een handtas of een schoudertas, deze tas past zich aan jouw behoeften aan.

Sluit de tas veilig af met de ritssluiting en ga stijlvol op pad met de Handtas Ilex van The Little Green Bag. Bestel hem vandaag nog en voeg een vleugje luxe toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies