The Little Green Bag

Baguette Xara Sand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Sand
Merk product code 201175
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

De Baguette Xara is een stijlvolle handtas voor dames. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 17.5 cm, is deze tas perfect om al je essentials in mee te nemen. De goudkleurige hardware geeft een luxe uitstraling aan de tas.

Gemaakt van hoogwaardig kunstleer, is de Baguette Xara zowel duurzaam als trendy. Het merk achter deze tas is The Little Green Bag, bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van de tas is sand, zoals aangegeven door het merk.

De tas biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk terugvinden. Daarnaast heeft de Baguette Xara een verstelbare en afneembare schouderband, zodat je de tas op verschillende manieren kunt dragen.

De tas sluit met een ritssluiting, waardoor je waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Baguette Xara is de perfecte accessoire om je outfit compleet te maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies