Ted Baker

Darcell Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Black
Merk product code 258599
Opberg opties 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 2 l

Op zoek naar een stijlvolle handtas die perfect is voor elke gelegenheid? Maak kennis met Darcell, een prachtige handtas van het bekende merk Ted Baker. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen is deze tas een must-have voor elke modebewuste dame.

Darcell is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een tijdloze zwarte kleur, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met elke outfit. De goudkleurige hardware voegt een vleugje luxe toe aan het geheel, waardoor deze tas er nog eleganter uitziet.

Met afmetingen van 24 cm breed, 10 cm diep en 11 cm hoog, biedt Darcell voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het heeft ook een verstelbare en afneembare schouderband, zodat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je voorkeur en comfort.

De magneetsluiting en de overslag zorgen ervoor dat je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk blijven. Daarnaast heeft Darcell ook een handig open buitenvak, waarin je snel bij je essentials kunt komen.

Met een volume van 2 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zonder dat hij te groot of onhandig wordt. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of gewoon een dagje gaat winkelen, Darcell is de perfecte metgezel.

Met zijn merknaam "Ted Baker" en productcode "258599" ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en vakmanschap. Ted Baker staat bekend om zijn trendy en verfijnde ontwerpen, en Darcell is daar geen uitzondering op.

Wacht niet langer en voeg Darcell toe aan je collectie handtassen. Met zijn tijdloze ontwerp, hoogwaardige materialen en praktische functies, zal deze tas zeker een favoriet worden in je garderobe. Bestel nu en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies