Ted Baker

Chelsia Chain Detail Hobo Bag black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 37.5 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 42 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam black
Merk product code 265658
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Chelsia
Type sluiting Geen sluiting

De Chelsia Chain Detail Hobo Bag is een stijlvolle schoudertas van Ted Baker. Met zijn goudkleurige hardware en zwarte leren materiaal straalt deze tas pure elegantie uit. Met een breedte van 37,5 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 42 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas comfortabel kunt dragen, terwijl de serie "Chelsia" een tijdloos design belichaamt.

Deze hobo tas heeft een unieke eigenschap - geen sluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk bij je spullen zonder gedoe met ritsen of knopen. Het interieur van de tas is voorzien van één open binnenvak, waardoor je je essentials georganiseerd kunt houden. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Chelsia Chain Detail Hobo Bag is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Met zijn merknaam "Ted Baker" staat deze tas garant voor kwaliteit en stijl. De tas is speciaal ontworpen voor dames en is een must-have accessoire voor elke fashion-forward vrouw. Of je nu je outfit wilt opfleuren of een statement wilt maken, deze tas voegt een vleugje luxe toe aan elke look.

Met de Chelsia Chain Detail Hobo Bag ben je klaar om de wereld te veroveren. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies