Rains

Spin Tote Bag Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 40 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Black
Merk product code 12950
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Spin Tote Bag van Rains precies wat je nodig hebt. Deze tas behoort tot de categorie schoudertassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Spin Tote Bag heeft een breedte van 40 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 40 cm. Hierdoor biedt de tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het zwarte hardware geeft de tas een moderne uitstraling.

De tas is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor hij duurzaam en waterbestendig is. Je kunt erop vertrouwen dat je spullen veilig en droog blijven, zelfs tijdens regenachtige dagen.

Rains is het merk achter deze geweldige tas. Ze staan bekend om hun kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Spin Tote Bag is verkrijgbaar in de kleur Black, met de merk kleurnaam Black en product code 12950.

Wat deze tas echt handig maakt, is de opbergopties. Hij heeft 1 open binnenvak waarin je je spullen georganiseerd kunt houden. Daarnaast heeft de tas een verstelbare schouderband, zodat je hem comfortabel kunt dragen.

De Spin Tote Bag sluit met een ritssluiting, waardoor je spullen veilig zijn en niet zomaar uit de tas vallen. Deze tas is niet alleen praktisch, maar ook nog eens trendy en geschikt voor elke gelegenheid.

Wacht niet langer en voeg de Spin Tote Bag van Rains toe aan je collectie. Bestel hem vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies