Parkland

Script Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 41 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 31 cm
Materiaal Gerecycled PET
Merk Parkland
Merk kleurnaam Black
Merk product code 20059
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

Op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Script van Parkland de perfecte keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 41 cm breed, 10 cm diep en 31 cm hoog biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Script is gemaakt van gerecycled PET-materiaal, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Het verstelbare en afneembare schouderbandje zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je voorkeur en comfort.

Met een ritssluiting als type sluiting, hoef je je geen zorgen te maken dat je spullen per ongeluk uit de tas vallen. De Script heeft een inhoud van 12 liter, wat genoeg ruimte biedt voor al je essentials.

Deze tas is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een tijdloos zwart design. Met de merknaam Parkland en productcode 20059 ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. Kies voor de Script schoudertas en maak een fashion statement terwijl je ook nog eens bijdraagt aan een duurzame wereld.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies