NIKKIE

Tweed Midibag Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Materiaal Textiel
Merk NIKKIE
Merk kleurnaam Black
Merk product code N 9-460
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting

De Tweed Midibag is een stijlvolle crossbodytas voor dames. Met een breedte van 23 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 13 cm, is deze tas perfect om al je essentiële spullen mee te nemen zonder te veel ruimte in beslag te nemen. Gemaakt van hoogwaardig textiel, straalt deze tas kwaliteit en elegantie uit.

Het merk NIKKIE staat bekend om zijn trendy en tijdloze ontwerpen, en de Tweed Midibag is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Black" past deze tas bij elke outfit en gelegenheid. De merkproductcode N 9-460 zorgt ervoor dat je altijd precies weet welke tas je hebt.

De Tweed Midibag biedt handige opbergopties met 2 binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en veilig opbergen. De verstelbare schouderband zorgt voor comfort en maakt het mogelijk om de tas op de gewenste lengte te dragen.

Met een magneetsluiting is de Tweed Midibag gemakkelijk te openen en te sluiten. Deze praktische sluiting zorgt ervoor dat je snel toegang hebt tot je spullen, terwijl je er zeker van kunt zijn dat ze veilig zijn opgeborgen.

Met de Tweed Midibag van NIKKIE voeg je een vleugje stijl toe aan elke outfit. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, deze crossbodytas is de perfecte metgezel. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de elegantie van deze tas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies