Michael Kors

Carmen Large Belted Tote Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 28 cm
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 30S1GNMT3L
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak, 6 open binnenvakken
Serie Carmen
Type sluiting Ritssluiting
Volume 16 l

De Carmen Large Belted Tote van Michael Kors is een stijlvolle schoudertas voor dames. Met een breedte van 40 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 28 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas luxe en kwaliteit uit. De zwarte kleur geeft een tijdloze en elegante uitstraling.

De Carmen Large Belted Tote is onderdeel van de Carmen serie van Michael Kors. Deze tas is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Het interieur van de tas beschikt over 1 binnenvak met ritssluiting en 6 open binnenvakken, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden. Daarnaast heeft de tas ook nog een open buitenvak voor snelle toegang tot bijvoorbeeld je telefoon of sleutels.

Met een volume van 16 liter biedt de Carmen Large Belted Tote voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze tas is de perfecte metgezel. Met het merkproductcode 30S1GNMT3L weet je zeker dat je een authentiek Michael Kors product in handen hebt.

Met de Carmen Large Belted Tote van Michael Kors combineer je stijl en functionaliteit. Bestel deze prachtige schoudertas vandaag nog en maak een statement met je fashion look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies