Michael Kors

Brooklyn Medium Convertible Flap Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35.6 cm
Diepte 12.1 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 27.1 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 30H1GBNL6L
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Brooklyn
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 11 l

De Brooklyn Medium Convertible Flap is een prachtige handtas voor dames van het merk Michael Kors. Met zijn afmetingen van 35.6 cm breed, 12.1 cm diep en 27.1 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het zwarte leer, waardoor deze tas perfect is voor elke gelegenheid.

De tas is voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je hem op verschillende manieren kunt dragen. De magneetsluiting en overslag zorgen ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Binnenin vind je een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden.

De Brooklyn Medium Convertible Flap maakt deel uit van de Brooklyn serie van Michael Kors en heeft een volume van 11 liter. Met zijn stijlvolle design en praktische opbergmogelijkheden is deze tas een must-have voor elke fashion-forward vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies