Michael Kors

Beck Medium Conv Tote Luggage

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 26 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Luggage
Merk product code 30H0GKNT2L
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Beck
Type sluiting Ritssluiting
Volume 8 l

De Beck Medium Conv Tote is een trendy shopper die perfect is voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 38 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 26 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van goudkleurige hardware, straalt deze tas luxe en elegantie uit. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Beck Medium Conv Tote is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur "Luggage" en de productcode "30H0GKNT2L" is deze tas een echte eyecatcher.

De Beck Medium Conv Tote biedt verschillende opbergmogelijkheden om je georganiseerd te houden. Met een ritssluiting aan de bovenkant kun je je spullen veilig opbergen. Daarnaast heeft de tas een binnenvak met ritssluiting, een open buitenvak en twee open binnenvakken. Zo kun je al je essentials gemakkelijk meenemen.

Deze tas is ook zeer veelzijdig dankzij de verstelbare en afneembare schouderband. Draag hem over je schouder of gebruik hem als handtas, de keuze is aan jou. Met een volume van 8 liter biedt de Beck Medium Conv Tote voldoende ruimte voor al je spullen, zonder dat hij te groot of onhandig wordt.

De Beck-serie is een populaire keuze onder modeliefhebbers en de Medium Conv Tote is daar een perfect voorbeeld van. Met zijn stijlvolle ontwerp en praktische eigenschappen is deze tas een must-have voor elke fashionista.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies