MATT NAT

Kristasm Purity Satchel Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35.5 cm
Diepte 13.5 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal RPET
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Black
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting

De Kristasm Purity Satchel is een trendy shopper die perfect is voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 35,5 cm, een diepte van 13,5 cm en een hoogte van 25 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Deze shopper is gemaakt van gerecycled RPET-materiaal, waardoor het een duurzame keuze is voor milieubewuste fashionista's. Het zilverkleurige hardware-detail voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

De Kristasm Purity Satchel is voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je de tas op verschillende manieren kunt dragen. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn opgeborgen.

Met 2 binnenvakken met ritssluiting biedt deze tas voldoende opbergmogelijkheden voor je waardevolle spullen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze shopper is de perfecte metgezel.

De Kristasm Purity Satchel is van het merk Matt Nat en is verkrijgbaar in de kleur zwart. Met zijn moderne uitstraling en praktische eigenschappen is deze tas een must-have voor elke fashion-forward vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies