LouLou Essentiels

Coachella Cream

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Cream
Merk product code 104BAG167DG
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Coachella
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Coachella van LouLou Essentiels de perfecte keuze voor jou! Deze trendy tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Coachella heeft een compact formaat met afmetingen van 22 cm breed, 7 cm diep en 16 cm hoog. Het is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Coachella biedt voldoende opbergruimte voor al je essentials.

De tas heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Daarnaast beschikt het over een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je kleine items zoals je telefoon of sleutels kunt opbergen.

De Coachella is onderdeel van de Coachella-serie en heeft de kleurnaam "Cream". Het merk LouLou Essentiels staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze tas is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 104BAG167DG weet je zeker dat je een authentiek en hoogwaardig product in handen hebt.

Maak een fashion statement met de Coachella crossbodytas en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel nu en upgrade je accessoirecollectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies