Jasper Conran

Aubrey Taupe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 24 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Jasper Conran
Merk kleurnaam Taupe
Merk product code JCLB36
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Druksluiting

Maak kennis met de Aubrey schoudertas van Jasper Conran, een absolute must-have voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met zijn afmetingen van 32 cm breed, 10 cm diep en 24 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje luxe toe aan het geheel, terwijl de taupe kleur van het leer een tijdloze elegantie uitstraalt.

De Aubrey schoudertas is voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen. De druksluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven. Daarnaast beschikt de tas over een handig binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting, waardoor je je essentials georganiseerd kunt houden.

Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of naar je werk gaat, de Aubrey schoudertas is de perfecte metgezel. Hij combineert moeiteloos met elke outfit en voegt direct een vleugje klasse toe aan je look. Bestel vandaag nog jouw eigen Aubrey schoudertas en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies