HVISK

Casset Structure Offline Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 35 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Gerecycled polyester
Merk HVISK
Merk kleurnaam Offline Grey
Merk product code H2585
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Casset
Type sluiting Ritssluiting
Volume 14 l

De Casset Structure is een trendy schoudertas voor dames. Met een breedte van 24 cm, een diepte van 17 cm en een hoogte van 35 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze tas bij aan duurzaamheid. De zilverkleurige hardware geeft een stijlvolle touch aan het geheel.

De Casset Structure heeft een verstelbare schouderband, waardoor je de tas op de gewenste lengte kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Met 1 binnenvak met ritssluiting heb je de mogelijkheid om je items georganiseerd te houden.

De Casset Structure behoort tot de schoudertassen categorie van onze fashion brand e-commerce retailer. Het merk HVISK staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van deze tas is Offline Grey, wat een trendy en veelzijdige keuze is.

Met een volume van 14 l biedt de Casset Structure voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze tas is de perfecte metgezel.

Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met de Casset Structure schoudertas. Bestel nu en geniet van de functionaliteit en duurzaamheid die deze tas te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies